Japoneza Naomi Osaka, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost elimiantă în turul al doilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Madrid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost învinsă, duminică, de Karolina Muchova din Cehia, locul 20 WTA, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1, după un meci de o oră şi 49 de minute.

Învingătoarea va evolua în turul următor câştigătoarea meciului Maria Sakkari (Grecia), locul 19 WTA şi cap de serie numărul 16 - Anett Kontaveit (Estonia), locul 29 WTA.

Muchova este la a treia victorie împotriva unei jucătoare din Top 10 WTA în acest sezon, după ce le-a mai învins pe Karolina Pliskova şi Ashleigh Barty.

Osaka era pe partea de tablou a Simonei Halep şi cele două jucătoare s-ar fi putut întâlni în semifinale. Acum, jucătoarea română, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a devenit favorita principală pe această parte a tabloului.

Halep joacă, duminică, împotriva chinezoaicei Saisai Zheng, locul 57 WTA, în turul al doilea al Madrid Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.