Jucătoarea Simona Halep şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de fani, marţi, la Wuhan, sportiva primind un tort şi multe flori. Halep a primit numeroase mesaje de felicitare pe reţelele de socializare, printre cei care i-au urat "La mulţi ani" numărându-se şi Nadia Comăneci, care a caracterizat-o pe constănţeancă drept "zeiţa tenisului românesc".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Halep se află la Wuhan pentru turneul Wuhan Open. Românca, care a împlinit marţi 25 de ani, a primit un tort din partea organizatorilor, iar fanii i-au cântat "La mulţi ani", momentele fiind prezentate într-un filmuleţ de contul de Twitter al Wuhan Open.

"Zeiţa tenisului românesc îşi aniverseaza astăzi ziua de naştere. La mulţi ani, Simona Halep!", a scris Nadia Comăneci pe Facebook de ziua numărului 5 WTA, ataşând o fotografie în care apare alături de aceasta.

Şi Gheorghe Hagi i-a urat pe Facebook "La mulţi ani" Simonei Halep.

Halep a postat un colaj pe Instagram cu momente de la aniversarea sa.

Simona Halep va juca miercuri, de la ora 07.00, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 Wuhan Open, fază în care o va întâlni pe Iaroslava Şvedova din Kazahstan, locul 41 WTA.

Halep a ajuns în optimi beneficiind, marţi, de abandonul Irinei Begu, la scorul de 6-3, 2-0.

Tot marţi, Simona Halep a jucat la dublu la Wuhan, alături de Jelena Ostapenko (Letonia), dar a fost lovită de o minge în urechea stângă şi a abandonat, la la scorul de 1-3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.