Fostul fotbalist Adrian Mutu a declarat, joi, după numirea lui Christoph Daum la conducerea tehnică a naţionalei României, că germanului îi va fi greu şi că nu vrea să se gândească la ce se va întâmpla la primul meci pierdut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mă aşteptam la o astfel de alegere. Mă aşteptam la Zenga, sau altcineva. Probabil că nu ne permiteam un nume mai mare la momentul acesta. O să-i fie greu. Nici nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla la primul meci pierdut. E bine că nu înţelege. E normal să aibă obiectiv calificarea la Mondial. Dacă nu ne calificăm, să vină alt antrenor. Eu cred că suntem capabili să facem performanţă şi cu antrenori români", a spus Mutu la Dolce Sport.

El a precizat că mai important este să se aibă grijă de Liga I şi de tot fotbalul românesc. "Degeaba îi aduce pe Mourinho sau pe Guardiola dacă noi nu avem jucători. În afară de Steaua, Dinamo şi Viitorul nu există stabilitate la niciun club din România", a adăugat fostul internaţional.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Mutu este de părere că fundaşul Ştefan Radu nu ar trebui rugat să revină la echipa naţională. "De ce să te rogi de Radu Ştefan să vină la naţională? Eu nu înţeleg. Ne milogim la Radu Ştefan? Şi în acelaşi timp îl lăsăm acasă pe Tamaş, care a avut un final de sezon foarte bun. Radu Ştefan a zis că nu vrea să vină, nu-i place şi nici n-a avut evoluţii foarte bune la naţională. Ne-am rugat de un singur jucător să revină la naţională: de Hagi, care a fost un fotbalist foarte mare", a menţionat Adrian Mutu.

Tehnicianul german Christoph Daum este noul antrenor principal al naţionalei României, propunerea administraţiei FRF pentru postul de selecţioner fiind aprobată, joi, de Comitetul Executiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.