Tehnicianul Adrian Mutu a declarat, miercuri, la prezentarea oficială la FC U Craiova, că îşi doreşte seriozitate şi disciplină la noua sa echipă, iar pentru el să vorbească rezultatele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt bucuros de alegerea făcută, sunt convins de ceea ce am ales, mai ales pentru că ne unesc ambiţia, setea de performanţă... Numai prin muncă, seriozitate şi disciplină vom putea să ne îndeplinim obiectivele. Cuvintele de ordine sunt seriozitate, disciplină şi muncă multă. Trebuie să muncim mai mult şi mai bine. Deja am început prin a programa anul fotbalistic, cantonamentul, suntem în discuţii cu mai mulţi jucători pentru a-i aduce. Pe 12 vom da drumul la treabă convinşi de forţa noastră, de ce putem realiza. Nu avem un obiectiv anume, pentru că nu vreau să ne punem limite. Dacă ne-am pune limite am găsi şi scuze. Dacă muncim mult şi mai bine decât ceilalţi, probabil că la sfârşitul sezonului ne vom afla într-o poziţie avantajoasă. Acest drum încercăm să-l parcurgem cât mai bine. Vom vorbi mai puţin şi vom munci foarte mult. Sper ca să formăm o familie şi să ducem Universitatea Craiova acolo unde îi este locul. Nu am venit aici să fac doar act de prezenţă, nici să fiu actorul principal, este rolul echipei. Vreau să mă concentrez pe ceea ce am de făcut, iar rezultatele să vorbească pentru mine şi pentru echipa mea. Vreau ca munca mea să vorbească”, a spus Mutu.

Adrian Mutu a semnat săptămâna trecută un contract pe doi ani cu FC U Craiova.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.