Selecţionerul naţionalei under 21, Adrian Mutu, a declarat, joi, că el şi jucătorii săi sunt pregătiţi de orice la meciul cu Ucraina, din preliminariile Campionatului European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu pot să spun că mă tem de ceva anume. Suntem pregătiţi de orice. Dennis Man ne ajută foarte mult. Este un jucător valoros, cred că se află într-o formă bună. Dacă joacă sau nu titular, încă nu m-am hotărât. Rezultatele testelor lui Man şi Moruţan m-au făcut să mă răzgândesc şi faptul că au jucat în derbi. Când au venit la echipa naţională i-am testat şi noi, sunt negativi. Sunt doi jucători importanţi pentru noi”, a spus Mutu.

El a precizat că obiectivul final al tricolorilor under 21 este calificarea la Campionatul European, dar jucătorii nu trebuie să piardă din vedere obiectivele intermediare, şi anume meciurile de până la obţinerea calificării. “Obiectivul nostru final este calificarea la Europene. Băieţii nu trebuie să se gândească la obictivul final pentru că pot să piardă din vedere obstacolele care sunt până la obţinerea calificării. Trebuie să o luăm meci cu meci”.

Mutu speră ca el şi jucătorii din echipa under 21 să poată urmări în Ucraina meciul primei reprezentative cu Islanda, din barajul pentru Euro: “Sperăm să avem posibilitatea de a-l urmări aici. Suntem cu toţii alături de naţionala mare. Ar fi perfect petru noi toţi , sper ca Ianis să poată să înscrie şi le urez baftă”.

Meciul Islanda – România este programat la ora 21.45.

Partida Ucraina under 21 – România under 21 va avea loc vineri, la Kiev, de la ora 18.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.