Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat joi seară, după meciul cu Steaua, scor 4-1, că acest rezultat este unul important şi că îşi doreşte continuitate, el menţionând că speră ca în această iarnă gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare să achiziţioneze jucători buni, ceea ce îşi doreşte Ioan Andone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un rezultat important pentru noi. Suntem bucuroşi că am reuşit să câştigăm acest meci şi cu o prestaţie foarte bună. Îi felicit pe băieţi, în felicit pe antrenor. Mă bucur că băieţii au reuşit să treacă peste eşecul de la Iaşi. Ne dorim o continuitate în privinţa rezultatelor pozitive. Mă bucur că Rotariu a dat acest gol şi sper să aibă o ultimă parte a campionatului foarte bună. A dat un gol senzaţional", a spus Mutu la Digi Sport.

Adrian Mutu a precizat că speră ca în această iarnă Dinamo să achiziţioneze trei jucători buni. "Sper să am posibilitatea de a aduce maxim trei jucători la echipă cu calitate foarte bună. Vorbim mâine dimineaţă şi după aceea o să încerc să îi aduc antrenorului ceea ce doreşte", a adăugat Mutu, menţionând că Harlem Gnohere nu vreasă îşi prelungească contractul, valabil până în vară.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Mutu a mai spus că Mihai Răduţ este un fotbalist interesant, dar până acum dinamoviştii nu au luat vreo decizie în privinţa unui eventual contract cu acesta. "Mihai Răduţ este un jucător bun, interesant. Ne-am gândit la el, dar până acum nu am luat nicio decizie", a afirmat Adrian Mutu.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), formaţia Steaua Bucureşti, în prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii.

Golurile dinamoviştilor au fost marcate de Mahlangu '19, Nistor '65, Lazăr '79 şi Rotariu '90, în timp ce pentru stelişti a înscris Aganovici, în minutul 78.

Partida retur se va disputa la 1 martie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.