Directorul general al CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a anunţat, miercuri, că portarul Cosmin Vâtcă a fost transferat la FC Voluntari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am ajuns la un acord, l-am semnat azi şi de mâine Cosmin Vâtcă şi se va prezenta la FC Voluntari. Nu mai este jucătorul nostru, este jucătorul Voluntariului. Şi Botoşaniul l-a ţinut în tribună pe un jucător care se transfera la Steaua. Poveştile sunt multe în fotbal, dar nu sunt adevărate. Nu a fost nicio problemă cu Vâtcă, pur şi simplu s-a întâmplat ce s-a întâmpat azi, că a plecat la Voluntari", a declarat Mureşan.

Potrivit digisport.ro, un oficial al clujenilor i-ar fi cerut lui Vâtcă să spună că este accidentat înaintea meciului cu Dinamo, pentru ca locul său să fie luat de spaniolul Jesus Fernandez Collado, recent transferat. Vâtcă s-ar fi plâns de această solicitare antrenoului portughez, care l-a folosit titular în partida de duminică. Din acest motiv, pentru că i-a spus antrenorului, portarul ar fi fost trimis la echipa a doua de conducerea clubului.

În vârstă de 36 de ani, Vâtcă era la CFR Cluj din vara anului 2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.