Antrenorul Murat Yakin a fost numit selecţioner al Elveţiei, în locul lui Vladimir Petkovici, care a preluat conducerea tehnică a echipei Bordeaux, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fost tehnician al echipei FC Basel, cu care a câştigat campionatul în 2013 şi 2014, Murat Yakin şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei sale de antrenor în ţara natală.

El are o singură experienţă în străinătate, în Rusia, la Spartak Moscova, cu care a terminat pe locul şase în campionatul intern.

Fost internaţional elveţian, Yakin, 46 de ani, a mai antrenat pe FC Thun, FC Luzern, FC Schaffhausen, Grasshoppers şi FC Sion.

Elveţia se va întoarce pe teren la 1 septembrie, într-un amical împotriva Greciei, înainte de a se confrunta cu campioana europeană en titre, Italia, la 5 septembrie, în campania de calificare la Cupa Mondială.

Elveţia condusă de bosniacul Petkovici a fost eliminată în sferturile de finală ale Euro-2020 de Spania, după executarea loviturilor de departajare. Vladimir Petkovici, 57 de ani, era în funcţie din decembrie 2013.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.