Publicaţia spaniolă Mundo Deportivo scrie, joi, că UEFA ar urma să anunţe suspendarea meciurilor din Liga Campionilor şi Liga Europa timp de o lună, din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Liga Campionilor, săptămâna viitoare sunt programate patru jocuri, din manşa a II-a a sferturilor de finală, alte patru jocuri disputându-se marţi şi miercuri.

Liga Europa ar urma să fie afectată începând chiar de joi, când sunt programate şase meciuri din prima manşă a optimilor de finală. Deja două partide au fost amânate, Inter Milano - Getafe şi FC Sevilla - AS Roma.

În Italia, Serie A a fost oprită, iar jucătorul echipei Juventus Torino Daniele Rugani a fost diagnosticat cu Covid-19. 

De asemenea, liga profesionistă de fotbal din Spania, LaLiga, a suspendat următoarele două etape ale campionatului.

Decizia a fost luată după ce un baschetbalist al echipei Real Madrid, Trey Thompkins, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Acest caz a făcut ca echipa de fotbal a clubului madrilen să fie plasată în carantină, alături de cea de baschet, pentru că folosesc acelaşi cantonament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.