Gheorghe Mulţescu a declarat, duminică, la Digi Sport, că l-a deranjat foarte mult faptul că orima tranş-ă din drepturile de televizare a fost împărţită între ei de spaniolii de la conducerea FC Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe mine m-a deranjat un lucru extraordinar de mult. După ce am reuşit să salvăm echipa de la retrogradare şi echipa să aibă posibilitatea să beneficieze şi de drepturile de televizare, spaniolii au împărţit prima tranşă între ei. Au dat-o celor care au venit acolo, nu am informaţii cine şi cât a luat. Nouă nu ne-au dat nimic! Noi ne-am riscat viaţa, într-un fel, cu COVID-ul. În perioada aia, când ajungeam acasă de la Săftica dormeam cu masca, să nu îi dau ceva soţiei. Salvăm echipa de la retrogradare şi tu nu ne dai nimic?”, a spus Mulţescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.