Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a declarat, joi seară, că nu va mai continua la CS Universitatea Craiova din sezonul viitor. Pentru tehnician, meciul cu FC Voluntari, scor 0-0, din returul semifinalelor Cupei României, a fost ultimul la gruparea olteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am dominat două meciuri şi ne-am bătut singuri cu o echipă care s-a apărat 80 de minute acolo şi 90 şi ceva aici. Lipsa de îndemânare, de experienţă, din varii motive am ajuns să avem un lot subţire valoric. Accidentaţi, unii au plecat. Am făcut tot ce a ţinut de mine. Final de drum pentru mine la Craiova. Nu mai continui şi asta e cel mai important. A fost o colaborare bună, dar filosofii diferite, eu am vrut mai mult, dar nu s-a reuşit. Era normal să se tatoneze mai multe posibilităţi. Acum vine noul antrenor", a spus Mulţescu la DigiSport.

Gheorghe Mulţescu, în vârstă de 65 de ani, a preluat CS Universitatea Craiova în iunie 2016.

CS Universitatea Craiova a fost eliminată în semifinalele Cupei României, după 0-1 în tur şi 0-0 în retur, cu FC Voluntari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.