Tehnicianul dinamovist Gheorghe Mulţescu a declarat, luni seară, că jucătorii de la Dinamo au reacţionat târziu la meciul cu FC Hermannstadt, din prima etapă a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am început mai greu, ei au jucători de mare calitate, au condus jocul, noi am reacţionat târziu, am fost cu un tempo în urma lor. La pauză am schimbat tactic şi jocul s-a schimbat, repriza a doua a fost la discreţia noastră. Am încercat 3-4-3, am crezut că ei joacă 4-4-2, dar au schimbat şi ei, au avut insideri la noi şi au stiut ce am pregătit,” a declarat Mulţescu după meci, conform digisport.ro.

Antrenorul dinamovist mai aşteaptă întăriri şi a fost încântat să audă despre George Ţucudean. "Ţucudean e un vis prea frumos pentru noi, e unul dintre cei mai buni atacanţi! Deocamdată îi urez să fie sănătos, îl îmbrăţişez, l-am avut jucător la Dinamo. Am aşteptat transferuri şi aştept în continuare”,  a mai spus Mulţescu.

Formaţia Dinamo a remizat, luni, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu echipa FC Hermannstadt, în prima etapă a Ligii I.

Pentru Dinamo a marcat Sorescu '59 (penalti), iar pentru FC Hermannstadt a punctat Joalisson '32.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.