Spaniola Garbine Muguruza a lăudat evoluţia belgiencei Alison Van Uytvanck, în faţa căreia a pierdut în turul al doilea, la Wimbledon. Cât priveşte propria evoluţie, Muguruza a admis că putea juca mai bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este trist pentru că am vrut să fac bine. Ea jucat foarte bine, a jucat cu adevărat strălucitor. Şi-a asumat riscuri enorme şi a funcţionat bine pentru ea. Nivelul meu de joc nu a fost cel aşteptat, ceea ce explică poate de ce a putut să producă acest fel de tenis. Aş fi putut lovi mai bine sau să-i fi controlat mai bine loviturile, dar nu e uşor pe iarbă. Cred că această suprafaţă s-a potrivit foarte bine jocului ei. Este dificil pentru mine azi. Am alergat mult amândouă, dar ea a fost într-o zi mare. Bineînţeles că m-am gândit tot timpul la faptul că sunt deţinătoarea titlului, dar nu am considerat că am ceva de apărat. Dimpotrivă, am venit aici să încerc să câştig încă o dată. Cât priveşte programarea meciului, nu sunt eu cea care decide. Este clar că prefer să joc pe terenurile principale, dar şi alţii merită să joace pe terenul central. Am jucat de multe ori pe terenul 2. Nu a fost ziua mea, asta e tot", a declarat Muguruza.

Garbine Muguruza, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă, joi, cu scorul de 5-7, 6-2, 6-1, de belgianca Alison Van Uytvanck, locul 47 WTA, în turul al doilea al turneului de la Wimbledon

Spaniola, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost întrecută după un meci care a durat o oră şi 52 de minute.

Muguruza era pe partea de tablou a Simonei Halep şi ar fi putut juca împotriva româncei în semifinale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.