Mijlocaşul dinamovist Filip Mrzljak, aflat la primul derbi, a declarat, sâmbătă, că echipa lui ar fi meritat să câştige derbiul cu FCSB. El a spus că întreruperea jocului pentru incidente a avantajat formaţia "alb-roşie".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că am avut ocazii mai bune, cred că am avut ocazii mai concrete. Meciul a fost foarte frumos din primul minut şi emoţionant, nu mă aşteptam la aşa ceva. Eşti un alt fel de jucător când ai aşa fani, e foarte frumos. Cred că data viitoare o să joc şi mai bine şi eu şi echipa. Zece minute am avut noi posesia, zece minute au avut ei şi aşa cred că a fost un meci frumos pentru fani. Cred că meritam trei puncte astăzi, sunt fotbalist, vreau să câştig de fiecare dată . Cred că a fost meci frumos pentru fani. Arbitrul trebuie să respecte regulile, e decizia lui (n.r. - de a întrerupe emciul). Cred că nu a greşit cu nimic, e bine ca a continuat meciul. Cred că ne-a ajutat întreruperea, am ieşit apoi de la vestiare, am preluat iniaţiativa şi am jucat mai bine. Păcat că s-a terminat repriza. Cred că a venit bine oprirea meciului, înainte FCSB avea iniţiativa", a declarat Mrzljak.

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, pe Arena Naţională, cu rivala Dinamo, în etapa a XII-a a Ligii I. Partida a fost întreruptă zece minute în prima repriză din cauza incidentelor.

Au marcat: Coman '28 / Ciobotariu '9.

Derbiul a fost întrerupt în minutul 33, din cauza unor incidente şi s-a reluat după aproximativ zece minute. La un corner pe care urma să-l execute de pe partea stângă Florinel Coman, fanii dinamovişti au aruncat cu obiecte în teren şi au scandat injurii rasiste şi xenofobe la adresa jucătorului FCSB, respectiv la adresa abitrului Istvan Kovacs. Galeria dinamovistă a scandat: "Ţiganule" şi "Afară cu ungurii din ţară". Kovacs a trimis jucătorii la cabine şi meciul a fost oprit circa zece minute. Arbitrul de centru a fost şi el lovit de un obiect venit din peluza dinamovistă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.