Mijlocaşul francez Moussa Dembele şi-a pierdut cunoştinţa la un antrenament efectuat, marţi, de echipa lui, Atletico Madrid, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La două zile după victoria împotriva lui Alaves (1-0), în etapa a XXVIII-a a LaLiga, jucătorii echipei Atletico - cei care nu sunt convocaţi la echipele naţionale - s-au antrenat, marţi, într-o sesiune marcată de leşinul fostului internaţional francez U21 Moussa Dembele, care şi-a pierdut cunoştinţa şi s-a prăbuşit pe gazon.

"Moussa Dembele a suferit o uşoară scădere a tensiunii arteriale şi, prin urmare, s-a retras de la antrenament", a precizat clubul din Madrid. Atacantul francez este sub observaţie, semnele sale vitale sunt normale şi se aşteaptă evoluţia.

Moussa Dembele, în vârstă de 24 de ani, s-a alăturat liderului La Liga, iarna trecută, de la Olympique Lyon, sub formă de împrumut cu opţiune de cumpărare. La Atletico, el nu a fost niciodată titular, jucând doar de patru ori, pentru un total de 87 de minute, şi marcând o dată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.