Tehnicianul Jose Mourinho a declarat, marţi seară, după calificarea formaţiei Manchester United în optimile Ligii Campionilor că în 14 sezoane în această competiţile, echipele pregătite de el au reuşit să treacă de faza grupelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Lucrul cel mai important este că ne-am calificat. Pentru anumiţi "fani" ai mei, cei care iubesc statisticile, am 14 sezoane în Liga Campionilor şi de 14 ori echipele mele au trecut de grupe. Niciodată nu s-a oprit vreuna în faza grupelor. În singurul sezon în care nu am jucat în Liga Campionilor, am câştigat Liga Europa", a declarat Mourinho.

Manchester United a învins, marţi, in extremis, pe Young Boys Berna, scor 1-0, în etapa a V-a a Grupei H a Ligii Campionilor. Fellaini a marcat în minutul 90+1 şi a adus formaţiei engleze calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.