Antrenorul Jose Mourinho a confirmat faptul că i-a retras banderola de căpitan al echipei Manchester United mijlocaşului francez Paul Pogba, dar nu a dorit să motiveze hotărârea sa, informează presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am luat deczia ca Paul să nu mai fie al doilea căpitan. Dar nu e nicio problemă. Persoana care a decis că Paul nu mai e al doilea căpitan a fost exact aceeaşi care a decis ca Paul să fie al doilea căpitan, adică eu. Eu sunt menagerul, pot lua astfel de decizii, nicio consecinţă, nicio problemă, doar o decizie pe care nu trebuie să o explic", a declarat Mourinho.

Căpitanul echipei din Manchester este ecuadorianul Antonio Valencia, dar, în absenţa acestuia, accidentat, Mourinho i-a dat banderola lui Pogba la trei meciuri.

The Times a scris, marţi, că Mourinho i-a luat banderola de căpitan mijlocaşului Paul Pogba, după ce francezul a criticat stilul defensiv de joc al formaţiei sale.

După ce United a remizat, sâmbătă, acasă, cu Wolverhampton, scor 1-1, Pogba a spus că echipa din Manchester ar trebui să "atace, atace, atace" când evoluează pe teren propriu. Întrebat de ce nu o face, Pogba a răspuns că el e jucător şi nu poate spune de ce echipa nu atacă.

Mourinho s-a înfuriat după aceste afirmaţii şi i-a transmis lui Pogba că nu o să mai fie niciodată căpitan la echipă atât timp cât e el antrenor şi că formaţia Manchester United e mai presus de orice fotbalist.

În plus, Pogba nu a fost convocat la partida cu Derby County, din Cupa Ligii, care a avut loc marţi.

Manchester United a ratat calificarea în optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei, fiind întrecută, marţi, pe teren propriu, de echipa din liga secundă Derby County, după executarea loviturilor de departajare.

La finalul celor 90 de minute de joc, scorul a fost egal, 2-2. United a deschis scorul în minutul 3, prin Mata, dar oaspeţii au trecut la conducere în repriza a doua prin reuşitele lui Wilson '59 şi Marriott '85. Fellaini a egalat în mintul 90+5, iar scorul de 2-2 s-a menţinut până la finalul prelungirilor.

Pentru departajare, jucătorii celor două echipe au executat opt serii de lovituri de la 11 metri şi doar Phil Jones (Manchester United) a ratat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.