Antrenorul echipei Tottenham José Mourinho a mulţumit unui copil de mingi care a trimis rapid mingea în teren la golul egalizator al echipei Tottenham la scorul de 2-2, în meciul cu Olympiacos Pireu, câştigat, scor 4-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La golul de 2-2, unul dintre copiii de mingi a avut o reacţie extrem de rapidă şi a trimis mingea imediat către Aurier. Faza a continuat, iar Tottenham a restabilit egalitatea prin Harry Kane.

"Îmi plac copiii de mingi inteligenţi. Aşa cum am fost şi eu când eram copil. Iar acest băiat a fost minunat. A citit imediat jocul, l-a înţeles şi ne-a oferit practic o pasă importantă de gol. A fost un moment important pentru el, un moment pe care cred că nu-l va uita niciodată" a declarat Jose Mourinho, după meci.

Tottenham, antrenată pentru prima dată de Jose Mourinho în Liga Campionilor, a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (0-2), formaţia Olympiacos Pireu, în etapa a V-a a Grupei B. Condusă cu 2-0, formaţia engleză a obţinut calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Au marcat: Dele Alli '45+1, Kane '50 şi '77, Aurier '73 / El Arabi '6, Semedo '19

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.