Prima ediţie a Marelui Premiu de MotoGP din Kazahstan a fost amânată, vineri, din cauza vremii nefavorabile din regiunea Sokol. Competiţia ar putea fi programată pentru mai târziu în cursul anului, dar nu există nicio certitudine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Condiţiile meteorologice fără precedent au dus la inundaţii în Asia Centrală, provocând o situaţie de urgenţă naţională în Kazahstan şi strămutând o mare parte din populaţie. Nu ar fi responsabil din partea MotoGP să adauge o povară suplimentară asupra autorităţilor sau serviciilor în timp ce acestea lucrează pentru a ajuta zecile de mii de persoane afectate din întreaga ţară", se arată pe site-ul motogp.com.

Etapa din Kazahstan de Campionat Mondial de motociclism viteză era programată iniţial pentru 14-16 iunie, 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.