Monopostul pilotului Charles Leclerc (Ferrari) a fost distrus, vineri, la antrenamentele de la Marele Premiu al Arabiei Saudite, la Jeddah, accident din care monegascul a scăpat nevătămat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc în timpul FP2, la virajul 22 al circuitului. Monopostul lui Leclerc a intrat în barierele de pe margine şi a fost avariat puternic. Pilotul a anunţat că este în regulă, şi-a cerut scuze de la echipa sa şi a ieşit singur din maşină.

Marele Premiu al Arabiei Saudite, penultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, se desfăşoară în acest weekend pe circuitul din Jeddah. Înaintea acestei curse, Leclerc ocupă locul 6 în clasamentul piloţilor, cu 152 de puncte. Pentru titlul mondial luptă olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing) – 351,5 puncte acum şi britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) – 343,5 puncte.

Calificările vor avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, iar cursa duminică, de la ora 19.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.