Monica Niculescu, locul 65 WTA, o va întâlni, miercuri, nu înainte de 09.30, pe chinezoiaca Shuai Peng, locul 25 WTA, în turul al doilea al turneului de la Beijing. După această partidă de pe arena centrală urmează meciul din optimi dintre Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2 şi Maria Şarapova (Rusia), locul 104 WTA, beneficiară a unul wild card.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Australianul Nick Kyrgios şi germanul Mischa Zverev vor deschide ziua pe arena centrală de la Beijing, cu o partidă din cadrul turneului ATP de 500 de puncte. Apoi va intra pe teren Monica Niculescu, urmată de Simona Halep.

Niculescu va evolua miercuri şi la dublu, împreună cu Su-Wei Hsieh din Taiwan, împotriva perechii Yung-Jan Chan/Martina Hingis (Taiwan/Elveţia), cap de serie numărul 1. Tot în această probă va juca Raluca Olaru, în echipă cu ucraineanca Liudmila Kicenok. Adversarele lor vor fi Gabriela Dabrowski (Canada) şi Yifan Xu (China).

Partidele de dublu ale celor două românce contează pentru optimile de finală ale competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.