Perechea Monica Niculescu/Lesley Kerkhove (România/Olanda) s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Sankt Petersburg, fază în care ar putea să întâlnească echipa Raluca Olaru/Nadia Kichenok.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Niculescu şi Kerkhove au învins în sferturile de finală perechea Makoto Ninomiya/Renata Voracova (Japonia/Cehia), cap de serie numărul 3, scor 6-3, 6-4.

În semifinale, românca şi colega sa vor întâlni perechea care se va impune în confruntarea Raluca Olaru/Nadia Kichenok (România/Ucraina), cap de serie 1 – Arina Rodionova/Rosalie Van Der Hoek (Australia/Olanda).

Tot miercuri, perechea Laura Ioana Paar/Julia Wachaczyk (România/Germania) a ratat, miercuri, calificarea în sferturile de finală, fiind învinsă în primul tur de echipa Oksana Kalaşnikova/Alla Kudriavţeva (Georgia/Rusia), scor 6-2, 6-4.

Premiul pentru primul tur la dublu este de 3.500 de dolari şi un punct. Echipele care ajung până în sferturi obţin 5.500 de dolari şi 100 de puncte, iar cele care ajung până în semifinale sunt recompensate cu 10.000 de dolari şi 185 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.