Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 51 WTA, a învins-o, miercuri, pe Francesca Schiavone (Italia), beneficiară a unui wild-card şi poziţia 97 în ierarhia mondială, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Luxembourg, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Niculescu s-a impus cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, după două ore şi 35 de minute.

Aceasta este prima victorie pentru Monica Niculescu în faţa italiencei în vârstă de 36 de ani, jucătoarea din România nereuşind să câştige vreun set în cele patru partide anterioare.

În sferturile de finală, Niculescu o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Sabine Lisicki (Germania), locul 94 WTA, şi Caroline Wozniacki (Danemarca), cap de serie numărul 2 şi poziţia 17 în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în sferturi de finală la Luxembourg, Monica Niculescu va primi 60 de puncte WTA şi un cec în valoare de 4.758 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.