Jucătoarea Monica Niculescu i-a urat "La mulţi ani" mamei sale pe teren, la discursul de după câştigarea turneului de la Luxemburg, sportiva menţionând că această competiţie este preferata ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Niculescu le-a mulţumit colaboratorilor săi şi organizatorilor. "Îmi place să vin şi să joc aici, este turneul meu preferat. Cu siguranţă o să vin şi anul viitor", a spus ea.

"Şi încă un lucru: azi e ziua de naştere a mamei mele. Ea nu este aici, dar «La mulţi ani, mama»", a adăugat sportiva.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

La conferinţa de presă susţinută după victorie, Monica Niculescu a spus că acest moment este "cel mai bun" din viaţa sa. "Să o înving pe Petra în finală... Este cel mai bun moment din viaţa mea. Nu îmi vine să cred. Sunt foarte bucuroasă".

Monica Niculescu, locul 50 WTA, a învins-o, sâmbătă, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 11 WTA, şi a câştigat turneul de la Luxemburg, obţinând al treilea titlu al carierei.

Niculescu, aflată la a treia finală la Luxemburg, după cele pierdute în 2011 şi 2012, s-a impus cu scorul de 6-4, 6-0, după 68 de minute de joc.

Monica Niculescu, în vârstă de 29 de ani, mai are două titluri WTA în carieră la simplu, la Florianopolis în 2013 şi la Guangzhou, în 2014. Ea a mai jucat în acest şi finala de la Seul, pierdută însă în faţa Larrei Arruabarrena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.