Antrenorul Viorel Moldovan a declarat că echipa lui putea să obţină mai mult din meciul cu FC Viitorul, pe care l-a pierdut cu 0-3, un scor pe care îl consideră prea sever.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am primit primul gol pe o greşeală a lui Marian (n.r. - Aioani) şi lucrurile s-au destabilizat puţin, oricum am reacţionat bine după primirea golului, am avut câteva oportunităţi să egalăm, am avut şi acea bară, poate şi un penalti, nu ştiu dacă a fost sau nu, nu am văzut faza. Dacă nu s-a dat, asta este până la urmă. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar sunt dezamăgit şi eu, vă daţi seama. Aveam speranţe mari chiar dacă aveam în faţă un adversar foarte bun. Nu am reuşit să contracarăm dinamica lor foarte bună la mijlocul terenului în prima repriză, după care am reacţionat şi a doua repriză a fosta a noastră. Consider că este destul de sever scorul, am controlat jocul, am încercat să aducem mingea în faţă, să ne creăm situaţii pentru a marca. Nu am reuşit acest lucru, nu am avut luciditatea necesară, am fost destul de confuzi în a dezvolta jocul, dar totuşi cred că am făcut un joc bun. Păcat că nu am reuşit înscriem. Ne strângem acum, ne lingem rănile şi o luăm de la capăt, altă soluţie nu există. Puteam să obţinem mai mult de la acest meci", a declarat Moldovan.

FC Viitorul a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia Chindia Târgovişte, în primul meci al etapei a XV-a a Ligii I.

Au marcat Ganea '7, Boboc '26, Louis Munteanu '90+3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.