Fotbalistul malaysian Mohd Faiz Subri, care şi-a căutat timp de câteva secunde discursul pe telefon după ce a fost declarat câştigătorul premiului Puskas pentru cel mai frumos gol, a postat pe Twitter textul speech-ului, precizând că are noroc că l-a găsit. FIFA a reacţionat, pe site-ul oficial, precizând că jucătorul nu trebuie să-şi facă griji pentru momentele de ezitare de pe scenă şi că a meritat aşteptarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte emoţionat, noroc că l-am găsit. Vă mulţumesc tuturor", a scris fotbalistul, ataşând textul discursului.

Mesajul lui Mohd Faiz Subri a fost redistribuit pe site-ul FIFA, cu introducerea "Câştigătorul premiului Puskas, Mohd Faiz Subri, a trebuit să îşi caute în telefon discursul, dar a meritat aşteptarea" şi concluzia "Nu-ţi face griji, Faiz! Pentru un astfel de gol, măcar atât să facem, să îţi oferim cât timp ai nevoie pe scenă".

Mohd Faiz Subri a fost ales autorul celui mai frumos gol al anului 2016, el primind premiul Puskas la gala FIFA, luni seară, la Zurich. Premiul i-a fost înmânat malaysianului de către legendarul fotbalist brazilian Ronaldo. Înainte de a susţine discursul, Mohd Faiz Subri şi-a căutat timp de câteva secunde discursul pe telefonul mobil. "Nu credeam că o să ajung la nivelul acesta", a spus el, după care a mulţumit conducerii clubului la care activează, Penang, stafului, colegilor şi familiei sale. "Mulţumesc tuturor oamenilor care cred în mine", şi-a încheiat el discursul.

Mohd Faiz Subri a câştigat premiul cu un gol marcat la 16 februarie, în meciul Penang - Pahang din campionatul Malaysiei.

Malaysianul i-a devansat în opţiunile pentru cel mai frumos gol pe Daniuska Rodriguez (Venezuela) şi Marlone (Brazilia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.