Muzeul Madame Tussauds din Londra expune, de joi, o statuie din ceară a internaţionalului egiptean al echipei Liverpool, Mohamed Salah.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotbalistul a fost prezent la evenimentul de prezentare. “Venit de pe teren şi pregătit pentru covorul roşu, a sosit Regele Egiptului!”, este mesajul de pe Twitter al muzeului, alături de fotografii cu Salah şi statuia sa.

Mohamed Salah s-a întâlnit pentru prima dată cu echipa de artişti de la muzeu în ianuarie 2020, când i s-au făcut sute de fotografii şi i s-au luat numeroase măsurături pentru realizarea statuii.

“Este o binecuvântare să fiu recunoscut şi imortalizat astfel. Nu mi-a venit să cred când am stat alături de ‘mine’, este ca şi cum m-aş uita în oglindă. Abia aşteptă să văd ce părere au fanii”, a declarat jucătorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.