Mijlocaşul croat Luka Modrici, vicecampion mondial şi ales cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Rusia, a declarat, într-un interviu pentru France Football, că anul acesta a fost cel mai bun din cariera sa, însă nu va spune niciodată că el merită să câştige Balonul de Aur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu îmi place să spun: Da, eu merit Balonul de Aur. Important este pentru mine să joc aşa cum joc de câteva luni. 2018 a fost, fără îndoială, cel mai bun an al carierei mele. Dar nu voi spune: Eu trebuie să câştig Balonul de Aur", a declarat Modrici.

Luka Modrici a fost căpitanul echipei Croaţiei la Cupa Mondială din Rusia, la care croaţii s-au clasat pe locul doi. Modrici a fost desemnat cel mai bun jucător al CM. De asemenea, el a câştigat cu Real Madrid Cupa Mondială a Cluburilor şi Liga Campionilor.

El a fost desemnat şi cel mai bun fotbalist la gala FIFA The Best, de la Londra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.