Atacantul CSU Craiova Alexandru Mitriţă s-a arătat deranjat de faptul că nu se vorbeşte şi despre el ca posibil câştigător al titlului de golgheter, ci numai de George Ţucudean de la CFR Cluj şi de Harlem Gnohere de la FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, despre duelul său în clasamentul golgheterilor cu Ţucudean, Mitriţă a răpsuns: "Este prima dată când se vorbeşte de Mitriţă şi titlul de golgheter. Până acum se vorbea doar de Ţucudean şi Gnohere. Eu eram primul în clasament cu opt goluri, ei erau cu patru, cinci goluri. Îmi doresc să ies golgheter şi am puterea necesară. Îl apreciez pe Ţucudean, este un jucător foarte puternic, dar am încredere în echipa mea. Avem o echipă foarte bună, la fiecare meci marcăm foarte multe goluri, spre deosebire de ei, care marchează un singur gol. Îmi doresc să câştigăm, îmi doresc să marchez şi pe teren se va decide totul. CFR are acelaşi joc şi acelaşi stil, dar sperăm să mergem acolo şi să facem un meci mare şi să câştigăm."

Antrenorul Devis Mangia spune că nu ştie dacă echipa CFR Cluj este mai puternică decât în Supercupă, dar CSU Craiova este sigur. Întrebat dacă echipa CFR Cluj este mai puternică decât a fost în Supercupa României, Mangia a răspuns: "Eu cred că U Craiova este mai bună în acest moment decât în Supercupă, nu ştiu dacă este şi CFR-ul. Ei sunt favoriţi, normal, este echipa campioană. Va fi un meci dificil, dar trebuie să fie difcil pentru ambele echipe, asta este e foarte important. CFR e o echipă diferită ca mentalitate şi stil de joc (n.r. -  faţă de anul trecut). Asta e sigur."

Meciul CFR Cluj - CSU Craiova se va disputa, luni, de la ora 21.00, în etapa a X-a a Ligii I.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.