Jucătorii Alexandru Mitriţă şi Nicuşor Bancu nu îşi amintesc vreun succes obţinut de Universitatea Craiova în meciurile cu FCSB sau cu Steaua. Universitatea Craiova nu a mai învins Steaua sau FCSB din 2002.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebaţi, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă îşi aduc aminte de vreo victorie a Craiovei cu Steaua sau cu FCSB, Bancu a răspuns: "Eu, nu." "Dacă Bancu nu îşi aminteşte, nici eu nu-mi amintesc, că e mai mare ca mine", a spus Mitriţă.

Despre meciul de duminică, Mitriţă a declarat că echipa olteană are un lot mai bun decât formaţia FCSB.

"Va fi un meci dificil, cu o echipă bună. Eu zic că avem un lot mult mai valoros şi sperăm să câştigăm mâine. Ne-am pregătit foarte bine în această săptămână. La ora meciului trebuie să avem o atitudine foarte bună", a afirmat el.

Bancu a declarat că FCSB va veni să câştige la Craiova după înfrângerea suferită în partida cu Concordia Chiajna.

"Ne aşteaptă un meci foarte greu. Ei au pierdut ultimul meci şi vor veni să câştige, dar sperăm să spargem gheaţa după 16 ani şi să câştigăm împotriva lor. Din gură, am fost pregătiţi tot timpul, dar pe teren după aceea s-a întâmplat altceva. De data aceasta dperăm să dovedim pe teren că putem să-i batem", a spus fundaşul.

"Meci dificil, finiş", a catalogat antrenorul Devis Mangia partida cu FCSB

Mangia, fost selecţioner al Italiei under 21, vede echipa naţională de tineret a României în semifinalele Campioantului European din 2019.

"Nu vreau să pun presiune pe nimeni, dar cred că România poate obţine calificarea în semifinale. După aia, nu ştiu. Sunt jucători foarte buni, plus cei din echipa mare, Marin, Băluţă, Drăguş, Manea", a declarat italianul.

Meciul CSU Craiova - FCSB se va disputa, duminică, de la ora 21.00, în etapa a XII-a a Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.