Mijlocaşul Alexandru Mitriţă, în vârstă de 25 de ani, izolat în Manhattan, cel mai populat cartier al oraşului american pe care îl reprezintă la club, aşteaptă reluarea fotbalului şi să marcheze iar pentru România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un reportaj pentru frf.ro, el mărturiseşte că a trecut o lună de când s-au întrerupt antrenamentele la New York FC şi se menţine în formă urmând programul individual oferit de staff-ul tehnic, alături de cele 2-3 antrenamente online pe care le au săptămânal, împreună cu toţi coechipierii.

El a povestiti cu cum se defăşoară o zi pentru el în pandemia provocată de coronavirus.

"Soţia mea găteşte tot, ca să fiu sincer din start. Dimineaţa am două feluri favorite, toast cu ou, caşcaval şi şuncă sau waffles. Azi am mers pe prima varianta. Alături, totdeauna, un fresh de portocale.

Asta e priveliştea din apartamentul meu, stau în Manhattan. Foarte aproape de Central Park, acolo unde ies la plimbare cu câinele. E o zonă frumoasă, îmi place extraordinar de mult, mai ales că Central Park e locul meu favorit din New York.

Acum trebuie să vă arăt câinele, am zis de el şi se supără dacă nu-l prezint. El e King, “regele” în casă, luat din SUA. E buldog francez. King aleargă prin toată casa mereu!

Chiar sunt foarte atent la dietă, dar recunosc şi faptul că sunt norocos cumva, pentru că mâncarea sănătoasă chiar îmi place! Somon acum, cu orez, dar şi piept de pui, foarte multe salate…

Prima iubire la jocuri rămâne FIFA! Cu tricoul celui pe care îl admir, fostul jucător Allen Iverson! Vă spun mai încolo şi despre baschet…

Am primit un card special de 99 cu mine, toţi jucătorii profesionişti din joc au acest card. Am echipa mea în FIFA Ultimate Team, joc 4-5-1. Cu Van der Saar în poartă, brazilienii Roberto Carlos şi Carlos Alberto fundaşi laterali, iar olandezii De Ligt şi Van Dijk pe post de fundaşi centrali. Eu pe stânga, Messi pe dreapta, iar De Jong, Vieira şi Griezmann în centru. Îl las pe Mbappe în faţa porţii

Fac exerciţii pentru tonus. Port un tricou de baschet pentru că sunt colecţionar, am multe. De altfel, pe lângă jocul de FIFA, îmi place mult, mai ales în perioada asta, să joc şi Call of Duty dar şi NBA!

Seara, doar o gustare, nu e tocmai o cină propriu-zisă. Şi apoi urmăresc serialul meu preferat, “Fabrica de Bani”. Vă îmbrăţişez pe toţi, petreceţi cât mai mult timp acasă şi totul va fi bine! Vă iubesc, suporteri români! Abia aştept să înscriu iar pentru România şi să ne BUCURĂM ÎMPREUNĂ!".
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.