Mijlocaşul Alexandru Mitriţă a fost împrumutat de Pescara la CSU Craiova, a anunţat, vineri, clubul italian. Mitriţă consideră că această mutare nu reprezintă un pas înapoi pentru el, mai ales având în vedere faptul că gruparea olteană participă în acest sezon în Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt fericit că am revenit acasă. Nu consider că este un pas înapoi, chiar dacă anul trecut am jucat în Serie A. Asta pentru că, sezonul acesta, voi juca într-o competiţie şi mai prestigioasă, Europa League, în tricoul echipei pe care o iubesc nu doar eu, ci şi toţi ai mei. Îi aştept pe toţi craiovenii şi pe toţi oltenii alături de noi, pentru că am convingerea că, dacă ei ne vor împinge de la spate, putem să reuşim un sezon care să rămână în cartea de istorie a Ştiinţei şi în amintirea suporterilor”, a spus Mitriţă, conform csuc.ro.

CSU Craiova a încercat să îl aducă la echipă pe Mitriţă şi în urmă cu doi ani, însă atunci FC Viitorul a primit de  la Pescara "o ofertă senzaţională" de 800.000 de euro.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Alexandru Mitriţă a jucat pentru Pescara în 37 de partide, a marcat de două ori şi a reuşit şase pase de gol. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.