Tehnicianul Vasile Miriuţă a declarat, sâmbătă seară, că nu a fost fault la faza ce a precedat golul echipei Astra, apreciind că jucătorii echipei Dinamo au evoluat bine în meciul încheiat la egalitate, scor 1-1, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o partidă bună, mai ales a doua repriză, când nu au ajuns la poartă, poate doar la acel fault inexistent, m-am uitat de 10 ori. Schimbare totală de atitudine, au jucat bine băieţii. Am luat acel gol la o fază în care au ajuns prima oară în 30 de metri şi nu fost fault. Am vorbit cu specialişti. Am jucat într-un sistem 4-3-3, iar jucătorii trebuie să ştie să joace în orice sistem. Fanii, câţi au fost, au aplaudat jucătorii. Chiar nu am ce să le reproşez", a spus Miriuţă, conform Digi Sport.

Miriuţă consideră că pauza competiţională îl va ajuta foarte mult: "Mă ajută mult această pauză. E normal, a fost Contra, un antrenor care a făcut lucruri foarte bune. A fost echipa cu el 9 luni. Eu am venit cu altă filosofie. Nu poţi schimba de pe azi pe mâine. E bine că Filip rămâne cu mine şi nu pleacă la naţională. Trebuie să ştie şi ei ce îmi doresc să joc. Avem un nucleu bun şi am vorbit cu conducerea, vom avea mai mulţi tineri. Nu putem juca numai cu tineri, dar aţi văzut ce bine a jucat Dudea azi".

Formaţia Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Pentru Dinamo a marcat Nemec '66, iar pentru Astra a punctat Moise, în minutul 82.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.