Tehnicianul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a declarat, luni seară, că formaţia clujeană ar fi fost peste FCSB, dacă nu ar fi început campionatul cu o penalizare de şase puncte şi trei jucători transferaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Obiectivul era să intrăm în play-off, şi acum să terminăm cât mai sus. Am folosit o echipă foarte ofensivă, dar din păcate nu am marcat. Mă bucur că Larie şi Deac sunt convinşi să rămână, sunt doi jucători foarte buni. Sper ca anul viitor să ne batem la titlu. La minus şase puncte şi cu trei jucători plecaţi, asta ne-a lipsit. Dacă aveam astea, acum eram în faţa Stelei", a declarat Miriuţă la Digisport.

Formaţia FCSB a remizat, luni, în deplasare, cu CFR Cluj, scor 0-0, în etapa a treia a play-off-ului Ligii I şi are un avans de trei puncte în clasament.

După şase etape din play-off, FCSB este pe primul loc, cu 37 puncte, iar CFR Cluj este pe locul 4, cu 30 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.