Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că toţi jucătorii pe care îi are în vedere pentru Jocurile Olimpice vor să participe la competiţie, însă depinde de cluburi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Deocamdată nu avem răspunsul tuturor cluburilor pentru JO. Nu avem un număr exact în momentul de faţă, suntem încă în negocieri. E greu, până acum nu am avut niciun refuz din partea jucătorilor. Chiar la un moment dat ne-au pus în dificultate, când am văzut că toţi vor să fie prezenţi. Dar mai sunt discuţiile dintre federaţie şi cluburi, dintre jucători şi cluburi”, a spus Rădoi.

El a vorbit şi despre revenirea suporterilor pe stadioane: “Întoarcerea fanilor este o bucurie pentru toată lumea. Cel mai important este ca jucătorii să simtă cu venirea suporterilor că sunt parte din aceeaşi echipă. Cred că este cea mai mare bucurie pentru jucători”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.