Un minut de reculegere va fi ţinut la meciurile din campionatul Italiei, care începe în acest weekend, în memoria victimelor de la Genova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, jucătorii vor intra pe teren cu banderole negre.

Căpitanul echipei Genoa, Domenico Criscito, a trecut pe podul Morandi cu zece minute înainte de producerea tragediei, iar antrenamentul formaţiei a fost anulat deoarece majoritatea jucătorilor nu a putut ajunge la baza de pregătire.

 

Tutti uniti per Genova. Un abbraccio caloroso a tutte le famiglie delle vittime di questa ennesima tragedia non è possibile che nel 2018 dobbiamo ancora assistere a queste cose incredibili.. non si sta tranquilli neanche mentre uno viaggia in macchina per andare a fare una vacanza oppure per andare a lavoro.. incredibile!! RIP

A post shared by Domenico criscito (@domenicocriscito8691) on

Şi Sampdoria, cealaltă echipă din Genova, a suspendat activităţile echipelor de juniori.

Duminică seară, la Genova, are loc meciul dintre Sampdoria şi Fiorentina.

O porţiune lungă a Podului Morandi de pe autostrada A10, care asigură o legătură între Italia şi Franţa, s-a surpat marţi, la Genova, în timpul unei furtuni, iar zeci de vehicule au căzut în gol de la peste 50 de metri înălţime.

Cel mai recent bilenţ arată că cel puţin 35 de oameni au murit, alţi 13 sunt răniţi în stare gravă, iar zece sunt daţi dispăruţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.