Echipa de handbal feminin Minaur Baia Mare s-a calificat în sferturile European League, după ce în ultimul meci al grupei B, deţinătoarea trofeului, Nantes, a pierdut duminică, pe teren propriu cu ultima clasată Zaglebie Lubin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a se califica în sferturile de finală, Minaur Baia Mare, aflată pe locul 3 după încheierea partidelor din grupă, avea nevoie ca Nantes să fie învinsă pe teren propriu de ultima clasată Zaglebie Lubin.

Deţinătoarea trofeului a pierdut neaşteptat, cu 27-28, astfel că rămâne pe locul 3, cu 4 puncte, iar Minaur încheie pe locul 2 (5 puncte) şi ajunge în sferturile de finală, alături de liderul neînvins SG BBM Bietigheim.

În grupa B, Minaur a obţinut rezultatele: 34-32 şi 23-23 cu Zaglebie Lubin, 20-39 şi 20-28 cu SG BBM Bietigheim, 29-34 şi 28-26 cu Nantes.

Doar primele două clasate se califică în sferturile de finală ale competiţiei.

În faza sferturilor, Minaur Baia Mare se va duela cu Sola (Norvegia).

În sezonul anterior, Minaur s-a calificat la Turneul Final Four, pe care l-a încheiat pe locul 3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.