Antrenorul secund al CFR Cluj, Alin Minteuan, a criticat arbitrajul prestat de Sebastian Colţescu la meciul cu Astra Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"S-a rupt jocul de la începutul partidei, au mai fost câteva faulturi înainte de tot ce s-a petrecut şi au dus la nervii care au fost. A fost un arbitraj care ne-a defavorizat pe toată durata jocului. Oricât de echilibrat aş încerca să fiu în discursul meu, este inadmisibil ca cineva să vină să te arbitreze în halul acesta. Nu vorbim despre noi, despre staff, vorbim despre jucători, pentur că ei sunt actorii care fac deferenţa în joc. Au stat şase zile departe de familii, iar în momentul în care vin şi încearcă să joace să fie împiedicaţi de anumite persoane, este inadmisibil aşa ceva. Jucătorul dacă simte că îl provoacă cineva, reacţionează. Dacă faultul la Cestor este un fault pentru a da penalti, atunci ar trebui să ne apucăm de un alt sport. Eliminarea lui Dan...  A intrat în teren pe fondul unei stări nervoase, dar putea să-i acorde un cartonaş galben şi atât. Să-i acorzi direct cartonaşul roşu pentru că a intrat în teren mi se pare mult prea mult. Probabil că este acoperit de regualment, dar suntem oameni. Regulamentele sunt făcute pentru a fi încălcate. Suntem nervoşi cu toţii, jucătorii sunt foarte foarte frustraţi pentru că au depus o muncă fantastică în această săptămână şi este inadmisibil să vii şi să fii arbitrat în acest fel. Prin maniera dânsului de a arbitra, ne-a defavorizat cu siguranţă şi nu este prima dată când se întâmplă aşa ceva, dânsul ne-a arbitrat şi în supercupă, unde în prima reprizaă am avut un arbitraj destul de părtinitor", a spus Minteuan.

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa CFR Cluj, în etapa a VIII-a a Ligii I. Clujenii au avut trei eliminaţi, antrenorul Dan Petrescu, fundaşul Camora şi portarul Vâtcă.

Au marcat: Radunovici '38 şi 64, ambele din penalti, V. Gheorghe '57 / Păun '27 şi '90+1.

La Giurgiu, spiritele s-au încins de la faza penaltiului prin care Radunovici a egalat la 1 pentru Astra în minutul 38. Costache (CFR) a căzut pe teren în apropierea careului Astrei după un duel cu un adversar. Colţescu a lăsat jocul să continue, dar l-a oprit după câteva secunde pentru că jucătorul clujenilor a rămas întins pe gazon. La mingea de arbitru cu care s-a reluat meciul, doar Tamaş (Astra) a fost în preajma balonului. El a trimis lung spre Bejan, care a fost jenat de Cestor. Colţescu a considerat fault în careu şi a dictat lovitură de la 11 metri.

Dan Petrescu a protestat după cartonaşul galben primit de Pereira, în minutul 42. Se pare că tehnicianul l-a înjurat pe Colţescu, iar acesta i-a arătat cartonaşul roşu.

Camora a trântit în mod ostentativ o sticlă de apă în momentul în care Colţescu i-a arătat cartonaşul galben antrenorului secund al clujenilor Valeriu Bordeanu, în minutul 58. Pentru acest gest, centralul i-a arătat fundaşului al doilea galben şi l-a eliminat.

În minutul 62, Vâtcă a prins o minge centrată de Tamaş, apoi i-a dat o palmă lui Radunovici. Colţescu l-a eliminat direct pe portarul clujenilor, care a fost înlocuit de Adrian Rus. Atacantul Lacina Traore, aflat la primul meci pentru CFR Cluj, de la revenire, a părăsit terenul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.