Ministrul Sanătăţii din Jamaica, Christopher Tufton, a confirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că fostul atlet Usain Bolt a fost testat poztiv cu noul coronavirus, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tufton a precizat că Bolt a fost notificat de rezultatul pozitiv al testului şi a adăugat că a fost declanşată o anchetă epidemiologică.

Cu mai multe ore înainte, Usain Bolt, de opt ori campion olimpic în probele de sprint, afirmase că s-a plasat în izolare, în aşteptarea rezultatului unui test efectuat sâmbătă.

"Am făcut un test sâmbătă, pentru a pleca din Jamaica cu treabă. Încerc să fiu responsabil. Deci, voi sta aici, în siguranţă. Mai mult, nu am niciun simptom. Voi sta în carantină şi îmi voi suna prietenii cu care am fost în contact să le spun să fie calm şi să stea izolaţi", a declarat Bolt.

Potrivit presei, Bolt şi-a sărbătorit, vineri, împlinerea a 34 de ani, alături de mai multe persoane, între care fotbaliştii  Raheem Sterling (Manchester City) şi Leon Bailey (Bayer Leverkusen). 

La petrecere nu s-a purtat mască şi nu s-a respectat distanţarea socială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.