Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a anunţat că va participa în acest weekend la competiţia de ciclism Cupa Max Ausnit, la Lugoj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“La acest sfârşit de săptămână, intru din nou în competiţie. Participarea la Cupa Max Ausnit este o ocazie perfectă de pregătire şi verificare pentru Jocurile Paralimpice. Anul acesta este şi ediţie aniversară, competiţia de la Lugoj împlinind 10 ani. Mi-ar prinde bine încurajările voastre de-a lungul celor două probe - contratimp şi fond - care vor avea loc sâmbătă şi duminică.

Prin participarea mea la aceste competiţii, aş vrea să încurajez autorităţile din toate zonele ţării să includă strategii de dezvoltare a infrastructurii locale sportive. Îndemnul meu este ca sportul de masă să fie unul dintre obiectivele lor în politicile locale. Aşa stopăm sedentarismul şi încurajăm un stil de viaţă mai sănătos. Acesta este unul dintre obiectivele mele prin Strategia Naţională pentru Sport”, a notat Novak pe Facebook.

Sâmbătă este programată proba de contratimp pe echipe, de la ora 15.00, iar duminică etapa de fond, la ora 09.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.