Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare s-a calificat sâmbătă, în deplasare, în finala EHF European Cup, deşi a fost învinsă de formaţia suedeză Alingsas HK, scor 31-28 (10-10), în manşa a doua a semifinalelor competiţiei. 37 de ani au trecut de când Minaur câştiga primul trofeu european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În tur, Minaur Baia Mare s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 34-28, iar cu 62-59 la general se califică în finala European Cup.

Ambele echipe au debutat în competiţie chiar din primul tur, iar suedezii au eliminat în optimile de finală vicecampioana Potaissa Turda.

În cealaltă semifinală se confruntă norvegienii de la Drammen HK şi Naerbo IL, cu manşa retur duminică, după 30-27 în tur.

Cucerirea trofeului pentru Minaur ar fi o performanţă la 37 de ani distanţă de când câştiga prima sa cupă europeană, în 1985.

Finala European Cup din 2022 va avea loc tot în dublă manşă, în 21 şi 28 mai.

 


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.