Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare a câştigat, duminică, la Turneul Final Four de la Constanţa, medalia de bronz în Cupa României, după ce a învins în finala mică formaţia Steaua Bucureşti, cu scorul de 26-24 (15-11).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Călin Căbuţ, de la Minaur Baia Mare, a fost declarat cel mai bun jucător al finalei mici.

În semifinale, Minaur Baia Mare a fost eliminată de Poli Timişoara, cu 30-28 (15-13), iar Steaua Bucureşti a fost învinsă de HC Dobrogea Sud, cu 30-26 (14-10).

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Finala pentru câştigarea trofeului va avea loc tot duminică, de la ora 16.30.

Poli Timişoara a câştigat Cupa României o singură dată, în 1986, în timp ce Minaur Baia Mare şi-a trecut trofeul în palmares de şase ori, ultima dată în 2015.

Steaua Bucureşti a adunat nouă trofee, iar HC Dobrogea Sud se află la a treia participare consecutivă în Final Four, în 2017 jucând finala.

Deţinătoarea Cupei României este campioana en-titre, Dinamo Bucureşti, care la această ediţie nu a trecut de faza optimilor de finală ale competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.