CS Dinamo a anunţat, miercuri, că jucătoarea Milagros Collar a revenit la echipa de volei a clubului bucureştean, pentru care a mai evoluat în sezonul 2014/2015.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă bucur că am revenit la cel mai mare club al României şi sper să contribui la îndeplinirea obiectivelor din acest sezon”, a declarat spaniola Milagros Collar.

”Este o jucătoare de forţă, care a avut procentaje excelente şi la prima sa evoluţie la Dinamo. Suntem siguri că şi acum va fi la fel. O sportivă de valoare, cum este ea, nu s-ar fi întors într-un loc unde nu s-a simţit bine. Noi îi spunem, bun venit!”, aafirmat şi vicepreşedintele clubului, Marian Ştefan.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Milagros Collar (universal / 32 de ani, 1,88 metri înălţime) a evoluat în ultimul sezon la două echipe, în Ungaria, la Bekescsaba, şi în Coreea de Sud, la Hyundai Hillstate. După sezonul disputat la Dinamo (2014-2015), ea a mai evoluat la CSM Târgovişte (2015-2018) şi la Nilufer Belediyesi (Turcia / 2018-2019).

Collar este a doua jucătoare anunţată pentru noul sezon la CS Dinamo, după Nneka Onyejekwe (centru).

CS Dinamo a anunţat, miercuri, că jucătoarea Milagros Collar a revenit la echipa de volei a clubului bucureştean, pentru care a mai evoluat în sezonul 2014/2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.