Mijlocaşul Gai Assulin (28 ani) a semnat pentru următoarele două sezoane cu Politehnica Iaşi. Jucătorul israelian s-a antrenat, săptămâna trecută, cu ceilalţi componenţi ai lotului şi, începând de vineri, va fi inclus în programul normal al echipei, informează gruparea ieşeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imediat ce va ajunge cartea verde din Kazahstan, de la Kairat Alma Ata, ultimul său club, Assulin va intra în vederile antrenorului Mihai Teja.

Gai Assulin a fost în curtea unor granzi ai Europei, FC Barcelona şi Manchester City, bifând un joc oficial pentru formaţia blaugrana. În meciul de Cupă contra lui Cultural Leonesa, Assulin a jucat alături de Pinto, Keita, Busquets sau Toure.

La vârsta de 16 ani, Barcelona îi stabilea o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro.

Pep Guardiola a fost cel care l-a promovat la prima echipă a catalanilor. A mai evoluat sub comanda unor antrenori mari, precum Gus Poyet sau Luis Enrique.

Brighton, Santander, Granada, Hercules, Mallorca, Hapoel Tel Aviv, Sabadell şi Kairat sunt celelalte echipe trecute pană acum în CV-ul jucătorului israelian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.