Jucătorul Valentin Mihăilă, care a marcat toate cele patru goluri ale naţionalei de tineret la meciul cu Finlanda, i-a dedicat victoria colegului săi Andrei Raţiu şi speră la un astfel de rezultat şi la partida de marţi cu Irlanda de Nord.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am dat 5 goluri la poarta de aici, de la Voluntari, la cea de la peluza. Vreau să dedic această victorie lui Raţiu, care a avut un eveniment nefericit în familie (n.r. - bunicul fotbalistului a decedat), am fost alături de el. Şi eu am avut acum ceva săptămâni un eveniment nefericit. Ce să faci, încerci să uiti cat mai repede, dar e dificil.  Familia e cea mai importantă, apoi colegii, echipa, tot ce înseamnă echipa din fotbal. A fost la meci domnul Piturca? Nu am stiut! Ma bucur ca a plecat fericit! Mă bucur că am reuşit să marchez si cel mai important e ca am câştigat şi am luat cele 3 puncte. Avem echipă foarte bună şi defensiv, şi ofensiv, şi sperăm să dăm la fel de multe goluri şi în Irlanda de Nord", a declarat Mihăilă.

Naţionala de tineret a României a învins, joi, la Voluntari, selecţionata Finlandei, scor 4-1, în preliminariile CE2021. Valentin Mihăilă a marcat toate golurile "tricolorilor mici".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.