Antrenorul Fabio Liverani a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Parma, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de echipa la care evoluează şi Valentin Mihăilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Parma Calcio 1913 anunţă că Fabio Liverani a fost eliberat din postul său de antrenor al primei echipe", se arată într-un comunicat.

Preşedintele clubului, Kyle Krause, a confirmat pe Twitter despărţirea de antrenor.

"În această dimineaţă, l-am informat pe Fabio Liverani că am decis să ne despărţim de el ca antrenor. Vreau să-mi exprim cea mai profundă recunoştinţă faţă de Fabio pentru munca şi stilul său de conducere. Sezonul acesta a fost dificil, dar la Parma sunt luptători. Mergem mai departe", a scris Krause.

Liverani, 44 de ani, era în funcţie din august 2020, când l-a înlocuit pe Roberto D’Aversaşi mai avea contract până în vara anului 2022. El a mai antrenat echipele Genoa, Leyton Orient, Ternana şi Lecce.

Parma a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu 3-0 de Atalanta, în etapa a XVI-a a campionatului italian Serie A. Formaţia lui Mihăilă este pe locul 18, retrogradabul, cu 12 puncte.

Potrivit presei italiene, D'Aversa ar urma să se întoarcă la echipă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.