Tehnicianul Mihai Teja a declarat, miercuri, că se bucură pentru remiza obţinută de Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, cu FC Viitorul, deşi a subliniat că echipa sa îşi dorea victoria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem bucuroşi că am reuşit să scoatem un punct. Ne doream victoria, dar suntem mulţumiţi şi cu acest punct. Dar având în vedere că am jucat cu o echipă puternică, care se bate la titlu, e bine. Marius Constantin mi-a spus că nu a fost fault de roşu, dar nu ştiu, nu vreau să comentez arbitrajul", a declarat Teja, la Digisport.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate, scor 2-2 (1-1), meciul susţinut, miercuri, pe teren propriu, în compania echipei FC Viitorul, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 38, după eliminarea lui Marius Constantin.

Pentru Gaz Metan au marcat Luchin (autogol) '25 şi Yazalde '89, iar pentru FC Viitorul au înscris Drăguş '31 şi Houri '74.

Din minutul 38, Gaz Metan Mediaş a evoluat cu un jucător mai puţin, după ce Marius Constantin a fost eliminat pentru un fault asupra lui Luchin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.