Antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, a declarat că FC Viitorul este cea mai bună echipă din România. Despre formaţia sa, Teja a spus că nu e nici Barcelona, nici Real Madrid să câştige toate meciurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă doare cel mai mult că am primit un gol stupid în superioritate numerică, doi contra şase sau doi contra cinci. Sunt trist pentru că nu ai voie să primeşti gol în superioritate numerică. A fost o primă repriză foarte bună a celor de la Viitorul, jucători buni, o bună filozofie de joc, eu cred că e cea mai bună echipă din România, joacă cel mai frumos fotbal, ăsta este avderăratul fotbal, cu posesie, cu superioritate numerică, fotbal ofensiv. Am început prost prima repriză, după pauză am intrat mai bine în teren, am încercat să facem un presing mai sus şi a venit acea eliminare. Când rămâi în zece te concentrezi mult mai bine. Am încercat şi pe benzi, şi pe centru şi în spatele liniei defensive adverse, dar nu a fost să fie. Am dat din nou bară după care am luat golul doi şi acolo cred că s-a terminat tot. Mă aştept la mult mai mult, dar să nu uităm că suntem o echipă care ne-am strâns în urmă cu o lună. Am avut un început bun, am avut nişte jocuri foarte bune, dar încă nu suntem o echipă omogenă, încă nu suntem sudaţi, nu avem un lot foarte numeros, sunt 10-12 jucători noi, n-avem bancă, dar încercăm să ne descurcăm cu ceea ce avem şi să extragem maximum. Vom încerca să câştigăm acasă cu CFR Cluj, pentru că orice meci îl tratăm la victorie. Nu suntem nici Barcelona, ca Real Madrid să câştigăm fiecare meci. Să nu uităm că suntem Gaz Metan Mediaş şi, cu mai multă umilinţă, modestie, să încercăm să muncim mai mult şi o să câştigăm meciuri", a declarat Teja, la Digi Sport.

FC Viitorul a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a V-a a Ligii I. Gazdele au jucat fără Mladen din minutul 56, când a fost eliminat. Au marcat Drăguş '29 şi Ciobanu 85.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.