Antrenorul Mihai Teja a declarat, luni seară, că jucătorii formaţiei Poli Iaşi au "darul" de a se bate singuri, după ce au pierdut cu FC Viitorul, scor 1-2, deşi au condus cu 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din păcate avem acest dar de a ne bate singuri. Cred că am făcut un meci bun, dar degeaba jucăm bine şi nu luăm puncte. Pot doar să reproşez că nu am fost un pic mai liniştiţi când conduceam cu 1-0", a declarat Teja la Digisport.

Mihai Teja a apreciat că arbitrul Adrian Comănescu a acordat prea uşor penalti pentru FC Viitorul.

”De ce să vrei să îi bagi în joc, dacă ai dat pe bune cartonaşul roşu şi penaltiul? A dat orice cartonaş galben. Cred că de-abia aştepta un brânci pentru a da penalti. Sub presiunea publicului, de ce să vrei să întorci lucrurile? Asta am simţit pe margine, că de-abia aştepta să luăm şi noi un roşu, sau să de dea un penalti, să ne egaleze”, a mai spus Teja.

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, cu echipa Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a X-a a Ligii I. Constănţenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 54 şi au revenit după ce au fost conduşi cu 1-0.

Pentru FC Viitorul au marcat Achim, în minutul 80, din penalti, şi Rivaldinho, în minutul 90+1, în timp ce pentru Poli Iaşi a înscris Bălan, tot din penalti, în minutul 39.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.