Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, este de acord ca fundaşul portughez Mario Camora să fie convocat la echipa naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Poate fi un subiect oricând Camora, pentru că e un jucător de valoare, un jucător într-o zonă în care îi avem pe Bancu şi pe Ştefan. De ce nu şi Camora, care-i problema? Nu e niciun fel de problemă", a declarat Soichiţă, la Digi Sport.

Întreabat dacă este deschis la fenomenul de naturalizare a unor jucători străini în naţional a României, Stoichiţă a răspuns: "Trebuie să mergem în pas cu timpul. Fenomenul de naturalizare face parte din globalizarea pe care o trăim. O simţim, treaba asta. Aţi văzut şi la austrieci fel şi fel de austrieci. Cei mai buni din Românie şi cei mai în formă, ăsta a fost principiul pe care l-a respectat Mirel Rădoi."

Mihai Stoichiţă a precizat că accidentarea suferită de Cirpian Deac în meciul cu Austria nu este una gravă şi că fundaşul Vlad Chiricheş a cerut el schimbarea în meciul de la Klagenfurt.

Reprezentativa României a învins, luni seară, la Klagenfurt, cu scorul de 3-2 (1-1), selecţionata Austriei, într-un meci din etapa a doua a grupelor Ligii Naţiunilor. Ca urmare a rezultatelor din primele două etape, România este lider în clasamentul primei grupe a ligii B.

Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a devenit oficial cetăţean român, după ce a depus, la 2 septembrie, jurământul de credinţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.